Askeri Düzeyde Kimlik Geliştirme
Verileri Her Yerden Güvenilir ve Güvenli Bir Şekilde Almak için
Birçok askeri sistem, çoklu donanım ve yazılım platformları ve arayüzleri, çok katmanlı güvenlik, çoklu güvenlik kimlik bilgileri ve şifreleri, çoklu iletişim protokolleri ve güvenlik bağlamı üzerinde "kimlik akışı" eksikliği gibi dijital güvenlik ve kimlik yönetimi sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktadır. Bu zorlukların üstesinden gelmenin anahtarı, askeri ajansın savunma bileşenleri ve dinamik ve ayrık bilgi işlem ortamları üzerinde kimlik, kimlik bilgisi ve erişim yönetimini merkezi bir şekilde izlemesine, yönetmesine, güvenli hale getirmesine ve denetlemesine olanak tanıyan bir kurumsal kimlik, kimlik bilgisi ve erişim yönetim yeteneğidir. PlusAuth CIAM, mevcut sistemlerin mevcut verimsizliklerini hafifletmeye yardımcı olur, yerinde veya bulutta hizmetlerle güçlü kimlik doğrulama sağlar ve rol tabanlı erişimle yetkilendirme sağlarken kullanıcıları ve kaynakları denetlemeye olanak tanır.
Savunma Kimlik ve Erişim Yönetimi (IdAM) Stratejisini Kullanın
Askeri Dijital Kimlik Yönetimi ile
Karmaşık siber ve fiziksel güvenlik tehditlerine ek olarak, herhangi bir Ordu, iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayan ve mevcut bilgi teknolojisi yeteneklerini uygun bir şekilde kullanarak elektronik hizmet teslimatını mümkün kılan bir şekilde misyon faaliyetlerini gerçekleştirebilme konusunda önemli zorluklarla karşılaşmaktadır. Modern bir kimlik ve erişim yönetimi, tüm operasyonel aşamalarda tüm organizasyon birimlerine geniş bir hizmet yelpazesi sağlama yeteneği sunar. PlusAuth, askeri ajansların savunma Kimlik ve Erişim Yönetimi (IdAM) stratejilerini gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Bu, ordunun üyeleri ve misyon ortakları veya hükümet kurumları, sivil toplum kuruluşları, endüstri ve genel halk gibi dijital varlıkların (cihazlar veya uygulamalar) kimliklerini yönetmelerini sağlayarak gerçekleşir ve bu varlıkların hem erişim talep eden bir varlık olarak hem de bir kaynak olarak işlev görebileceği bir ortamı destekler.
Kurumsal IdAM Hizmetleri Ortamı Oluşturun
Müşterek Dağıtılmış Taktik Operasyonlar İçin
Ortak operasyon stratejisi, dağıtılmış taktik operasyonlara izin verirken bir kurumsal Kimlik ve Erişim Yönetimi (IdAM) hizmet ortamına geçişi beraberinde getirir. Bu geçiş, koalisyon ve savunma dışı ortaklara güvenli erişimi artırır, aynı zamanda iç savunma operasyonlarını güçlendirir. Bir kurumsal IdAM hizmet ortamı birçok zorluğu, hem teknik hem de genel kaynak güvenliğini koruma açısından, beraberinde getirse de, iyi planlanmış ve uygulanmış bir erişim politikası yönetimi, bu hedeflere ulaşmanın anahtarı haline gelir. PlusAuth platformu, teknik zorlukları aşmak ve kurumsal düzeyde kimlik ve erişim yönetimi elde etmek için kapsamlı IdAM yetenekleri sunar. Özellikle federasyon kimlik yönetimi, kimlikleri ve ilişkili erişim ayrıcalıklarını otonom sınırlar arasında paylaşmayı mümkün kılar ve bir sistemde kimliği doğrulanmış kullanıcıların başka bir sistemde yeniden kimlik doğrulaması yapmadan güvenli ve sorunsuz bir şekilde onaylı oldukları bilgi/hizmetlere erişmelerine olanak tanır.
Güvenliği, Birlikte Çalışabilirliği ve Üretkenliği En Üst Düzeye Çıkarın
Görevi Başarıyla Tamamlamak İçin
Ulusal ve uluslararası görev ortaklarıyla etkileşim sağlama zorunluluğu, tüm yetkilendirilmiş kaynaklara kişi ve kişi olmayan varlıkların her yerden, her zaman ve yetkilendirilmiş herhangi bir cihazdan güvenli erişimini garanti etmeyi gerektirir. Modern bir savunma Kimlik ve Erişim Yönetimi (IdAM) sisteminin uygulanması, ortaklarla işbirliğini ve bilgi paylaşımını kolaylaştırarak federasyonel bilgi paylaşımı için ortak bir çerçeve ve standartlar sağlar. Farklı kurumsal sınırlar boyunca kullanıcı etkinliğini denetleme yeteneği sunar, bilgi erişimine daha güçlü kontrol sağlayarak bilgi riskini azaltır ve kimlik verilerini birleştirip güvenli hale getirerek kişisel verilerin daha iyi korunmasını sağlar. Otomatik hesap tahsisini ve çeşitli şifreleme tekniklerini içeren bir dizi güvenlik avantajı sunar. Ayrıca, savunma ajansı çalışanlarının operasyonel olmayan üslerden bile uygun bilgi yeteneklerine erişim sağlayarak daha çevik ve üretken bir işgücüne imkan tanır.